|
Impresiile despre ECHO: Betze foarte fine, destul de moi, dar care se preteaza impecabil la casting pe distanta medie. Ideale pentru uscata. Am incercat destule si in fara lui ECHO ED de 10 picioare clasa 6 fast, care e ceva de groaza, nu poti arunca mai mult de 20 de metrii cu el, restul pot sa spun ca imi plac mult. Sint moi, se incarca frumos si poti faci aruncari fine fara probleme. Cel care imi place din ele cel mai mult e ECHO SOLO de 13 feet si clasa 7, double hand - un batz usor care te lasa sa arunci la distanta cu frumusete si eleganta, poti sa pescuiesti cu uscate cu el, asa de fain se duce firul. ECHO SR de clasa 4, 10,7 feet, care e un bat interesant, mai old fashion ca look, dar sigur merge bine la nimfarit, si la ude. E destul de usor si are un miner haios ca de doua miini, dar cind il incerci ca pe 2 miini, iti dai seama ca nu e de acolo. Un batz care te intriga, si te face sa il ti in mina de mai multe ori inainte de ati face o parere. Trebuie sa-l mai bizii pe apa miine. ECHO Carbon - seria de baza a lor, este absolut OK, usor, fin, faci un casting placut, finutz si ideal pentru uscate si lipan, la clasa 4. ECHO Carbon de clasa 2, 7,3 feet - este un batz foarte fin, ideal pentru distanta mici si pentru lipan la uscata, mie imi este un pric prea moale, si doar cind am pus running line de 0,29 inch pe el am inceput sa ma simt bine.
Miine daca nu ploua, mergem dupa masa cu ele la incercat din nou. Probabil tot pe Bega Veche, care e inca frumoasa si limpede.
_________________ www.muscarici.ro www.s1waterbike.ro
|