Foarte bine spus Darius,
Eu nu cred ca este cineva care sa se fi descurcat bine in toate situatiile pe care le-a intilnit pe apa. De aceea cred ca e foarte important sa se inteleaga ca, a face casting este in primul rind o necesitate dar in acelasi timp este si o mare placere!
Eu de cind am inceput sa fac casting, ma bucur de fiecare moment in care am batul in mina, incerc tot felul de lucruri, imi dezvolt ce faceam pina acum, si foarte important incep sa abordez altfel apa. Judec altfel betzele cu care pescuiesc, simt altfel un batz cind il iau in mina.
Partea frumoasa in casting este ca indiferent ce nivel ai, este intotdeauna ceva de facut in plus, ceva de invatat - "sky is the limit"! Asta o poate spune orice instructor, de la master pina la orice incepator.
Intilnirile de casting iarasi, sint super faine, ne impartasim micile noastre descoperiri, ce am mai invatat si de pe unde, cum face unul sau celalalt, ne verificam ce facem, unde gresim, incercam sa corectam.
Poti extinde zicala "nu exista timp nefavorabil, ci echipament neadecvat" in "nu exista situatie in care sa nu poti arunca unde si cum trebuie ci doar tehnica de casting neadecvata"