Foarte tare!
Din ce am priceput eu vazand actiunea lui Veljko Andric, deduc ca AEG-ul este un bat rapid si puternic, dar cu care trebuie sa te stii la casting, acuma... poate nu chiar ca Veljko

...
Fara cuvinte multe, cam asta deduc eu.
Cam asa ceva caut, nu stiu de ce, asa simt eu ca mi-ar veni bine mie la mana... desi la nivelul la care sunt eu cu castingul, cel putin deocamdata, nu as putea sa afirm ca sunt super bine situat, e loc de perfectionare suficient.
Ceea ce am in dotare ca bete de fly, in afara de clasa, care e mai mica, adica de #3 si #4, in afara de #8, care sare la alta categorie, este de actiune medie, cel mult medium-fast, iar la streamere mai maricele, pentru rauri medii spre mari, nu prea ma satisfac...
Desi majoritatea din cei mai priceputi si vechi in casting sustin ca o actiune moderata, nu tocmai fast, este mai blanda cu greselile caster-ului, totusi simt ca mai bine imi dau la inceput in cap cu firul, straduindu-ma sa invat sa lansez corect cu un bat mai sever cu tehnica mea, pentru ca in final sa ma pot folosi de batul meu si pentru lansarile cu streamere, mai ,,la oarece distante" si pentru specii de pesti mai rasarite ca gabarit si forta, gen clean mare, avat, salau, pastrav mai serios

(pe ape de afara mai degraba...)
Multumesc pentru promptitudine, Tudore.
Daca sunt si alte opinii, indiferent daca pozitive sau negative, le astept cu interes...