Nor-vise System
www.nor-vise.comhttp://www.nor-vise.com/multimedia/video.htmAm incercat si intradevar functioneaza; dureaza o vreme pina te obisnuiesti cu sistemul, da', chiar merge. E ceva diferit fata de ceea ce exista in lume vis-a-vis de menghine de legat muste.
Norman, il cheama, este inginer mecanic iesit la pensie, un om super; am povestit cu el la telefon, exact ca in videoclip-uri, super calm, sigur pe el, destept, care s-a gindit ca, dureaza prea mult sa faci o musca si trebuie facut ceva.
Merge clasic la anumite montaje de musca (nu merge mai repede )dar, la dubbing, pe orice fel de cirlig nu il bate nimeni, e beton; poti face dubbing pe cirlige de la oricit/0 pina la 30 si merge super fara stres, si fara scule suplimentare dureaza doar 10 secunde si poate fi facut conic , gros, subtire, cum vrei, iese superb si rezista.
Iar sistemul de bobina e extrem rau de tot merge grozav este apreciat pe tot globul.
Omul inca studiaza si schimba multe din ceea ce produce, perfectioneaza, face show-uri in toata America, accepta critici si idei de la oricine.
Nu pun poze pentru ca eu cred ca videoclip-urile lui spun tot.
Sa vedem ce urmeaza.