Fly Fishing Forum - Totul despre pescuitul la musca artificiala

FlyForum.ro - Forumul pescarilor la musca din Romania.Totul despre pescuitul la musca artificiala
Acum este 19 Mai 2012, 15:55

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 34 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Danielsson Original
MesajScris: 07 Iul 2011, 04:43 
Neconectat

...Mulinete care functioneaza ireprosabil din 2003...8 ani de tinut firul pe ea si scos din cind in cind cite un pastrav,avat sau clean? Pai ar fi strigator la cer sa nu functioneze dupa asemenea "driluri" , ca-i peste 400 $ Evotec-ul daca nu ma insel.Cum functioneaza o mulineta dupa 8 sezoane cu somoni din belsug sau ceva pescuit marin serios ar fi mai relevant.

Sus

MesajScris: 07 Iul 2011, 12:42 
Neconectat

Kamik,
sa nu te superi, dar in zona mea sezonul tine aproape tot anul, si echipamentul meu e folosit intens intr-o mare varietate de situatii.
se muscareste pe Mures, Dunare, toate riurile din zona, lacuri de ses si munte si din pacate cel mai putin la pastrav si lipan arborigen de 20 cm. Pescuim si afara destul.
Instructorii parteneri ai nostrii nu folosesc prea multe mulinete de la multe branduri, si stiu ei de ce.

Argumentul ca 'la ei' pesti sint mai mari si mai desi, si mai culturisti, e subtire si poate de inteles pentru cei care pescuiec putin si poate numai in tzara.
Legat de personajul in cauza, care de ani de zile genereaza curente de opinie in favoarea lui, lasa-ma sa am mari indoieli, calitatea postarilor de mult timp incoace spune de la sine cum merita citit.

Sus

MesajScris: 07 Iul 2011, 14:04 
Neconectat

Ar fi bine sa va exprimati opiniile asupra unui produs dupa ce ati avut ocazia sa-l testati sau sa-l folositi timp indelungat
in diferite conditii. Asa, luand de buna si comentand ce zice unu care in 90% din postari e Gica-Contra si un fel de Guru pentru unii doar pentru faptul ca locuieste intr-o tara unde a avut si are ocazia sa prinda pesti mari si care a reusit sa traga o concluzie abia dupa ce a achizitionat 3 mulinete ale acelui brand, cred ca-i pierdere de vreme. In link-urile de mai jos puteti vedea si alte opinii, iar daca nu va plac mulinetele poate va plac locurile, pestii ori baietii :P :P
http://www.youtube.com/watch?v=4oW8VBFv2dA
http://www.youtube.com/watch?v=UPUjZ4Fe-D0
http://www.youtube.com/watch?v=9QJwqeVY ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=dxmhdNRl ... re=related

Sus

MesajScris: 07 Iul 2011, 14:22 
Neconectat

de acord Tudore ca Dumitru are un stil...spumos :lol: si ca nu si-a batut niciodata capul sa faca informatia "comestibila" pt cei din jur. Iarasi nu pot s anu observ ca datorita imaginii pe care si-a creat-o toti au tendinta sa raspunda agresivi la interventiile lui in loc sa apeleze din start la argumente....
Poate greseste cand zice ca toate Loopurile is proaste, in loc sa zica " eu am avut modelul x, y si z si au cedat in urmatoarele conditii de exploatare" ...
Suna altfel ? in mod cert da.
Exprima cam acelasi lucru ? In mod cert, tot da :D :lol: .
.....si tot in mod cert parerea exprimata acum de mine nu are la fundament niste eventuale probe ale mele cu sculele respective :D .... dar in acelasi timp de ce sa presupunem ca si parerea lui e nefondata :)
iar asta cu "afara e pesti mai multi si mai mari" se verifica, cred, atat timp cat noi toti tindem dupa polonii, cehii, slovenii si muntenegru cand ne gandim la vacante....si mergem acolo si mai prindem si peste mare si bataios.... :D

in fine, e mult de povestit.... este foarte posibil ca produsele din acea perioada sa nu fi fost ok calitativ.... ca deh, toti producatorii mai dau gherle si incearca dupa aia sa le indrepte....

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 34 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3

Ora este UTC + 2 [ DST ]