Shoco scrie:
@Adi > keep it cool...
Daca ai fi fost pe Somesul Rece ai fi vazut ca nu mai sunt conditii de concurs.
Noi incercam sa facem in asa fel incat sa aducem conditii cat mai echitabile pentru o competitie la acest nivel.
In acelasi timp o schimbare de locatie va antrena si mai mult talentul fiecaruia.
Eu stiu ca tu te agiti pentru ca n-ai pescuit in viata ta pe alte ape in afara de Somesul Cald,Rece si Cris, dar nu-i problema, cineva trebuie sa ocupe si ultimele locuri
In alta ordine de idei, eu am propus sa facem finala pe Cris (2 manse) + Iad (2 manse) + Lacul dintre barajele de pe Iad (cu pesti populati) dar nu s-a aprobat.
Sustin Zetea in favoarea Somes Rece
shoco sivem vad ca ai uitat, da acuma nah ...iti reamintesc:

anul asta am fost impreuna la 3 concursuri si la toate ti-am tras-o in freza. cred ca si acuma suspini dupa locul 3 la doda pilii, iti venea sa te cantzi dupa trofeu...

faine amintiri
daca ai fi stiut sa tirai nimfele ai fi prins destui pesti la maguri, dar daca faci balet cu mustele si spectacol, nu-i de unde, deci lasa manipularea celorlalti cu lipsa de peste pe maguri ca nu-i asa. din contra e mai mult ca anul trecut.
ce ma deranjeaza e lipsa totala de transparenta a organizatorilor, care fac totul pe la spate. se bat cu pumnul in piept ca fac totul dupa regulament, si muta tocmai finala, desi e anuntata din februarie pe vojoita. domnilor la anul faceti-o unde vreti, pt anul asta e stabilita de mult.
eu zic sa nu mai copiati totul dupa ce se desfasoara in cehia. ati fost la hanak in toamna, ati facut hanak pe cris.
ati pescuit de pe mal pe lac acuma faceti la fel aici. chiar nu vedeti ca n-aveti unde?