Fly Fishing Forum - Totul despre pescuitul la musca artificiala

FlyForum.ro - Forumul pescarilor la musca din Romania.Totul despre pescuitul la musca artificiala
Acum este 19 Mai 2012, 16:14

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 39 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: OPEN BUCOVINA 2011
MesajScris: 22 Aug 2011, 12:29 
Neconectat

Am primit o diplopma pt. legatura cu Vaticanul si am inaugurat o noua forma de manifestare... rasul pana te dor rinichii :D

Sus

MesajScris: 22 Aug 2011, 13:00 
Neconectat

MOGA LUCA scrie:
Am primit o diplopma pt. legatura cu Vaticanul [...]

Sa inteleg ca in sfarsit va recunoscut cineva calitatea de Dumnezeu in pescuitul la musca romanesc ? :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 22 Aug 2011, 13:22 
Neconectat

Nu, domnul Moga a primit diploma pentru legatura speciala cu Vaticanul datorita sotiei "aflate intr-un accentuat proces de santificare... pe langa care papa e FIX ....#$%#^^^^@@" :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 30 Aug 2011, 19:20 
Neconectat

Mihnea scrie:
...

l-am contactat pe domnul bedrulea si am convenit cu dansul ca ne vom retrage din concurs, dansul a acceptat retragerea si urma sa ne trimita banii inapoi.

...

daca dl. Bedrulea s-a angajat ca va returneaza banii si nu i-ati primit pana acum e cam rusinos si fara discutie ar trebui sa-i aveti maine in cont. Daca voi doar ati sperat sa vi-i returneze fara ca dansul sa va confirme returnarea... e discutabil.

Sus

MesajScris: 30 Aug 2011, 23:04 
Neconectat

Va anunt ca raul Neagra Brosteni va fi captat la fel ca si Capra,Buda,Doamnei,Topolog...deja e depusa documentatia si e in plin proces de avizare.Pentru cei curiosi dati o geana sa vedeti ce a ramas in albie dupa ce Porumbacu deja a fost captat.Deci si Open Bucovina e istorie

Sus

MesajScris: 30 Aug 2011, 23:08 
Neconectat

am uitat sa spun ca beneficiarii pe Neagra sunt reuniti intr-o grupare confesionala,asa numitii *Biserica evanghelica ...*(nu e nici o gluma)...ca niste crestini adevarati care vor sa traiasca bine se vor *impartasi* cu multe certificate verzi platite de tot fraieru*...

Sus

MesajScris: 31 Aug 2011, 12:10 
Neconectat

stop ! idea asta eu vreau sa-l vand lu' Spilberg sau lu' Cameron sau lu' Lucas sau lu' Tarantino ... de fapt din aceasta story ei impreuna poa sa scoata o poveste scifi cu vampiri jedii in avatare sfanti ... pfooai suntem rasul lumii , stirea asta bate tot ce am auzit in ultimul an 8-)

Sus

MesajScris: 01 Sep 2011, 19:27 
Neconectat

_sanya scrie:
stop ! idea asta eu vreau sa-l vand lu' Spilberg sau lu' Cameron sau lu' Lucas sau lu' Tarantino ... de fapt din aceasta story ei impreuna poa sa scoata o poveste scifi cu vampiri jedii in avatare sfanti ... pfooai suntem rasul lumii , stirea asta bate tot ce am auzit in ultimul an 8-)

Eu zic sa nu radeti ca este de groaza!!!!
Viata bate filmul si vom ramane sa pescuim la musca in cada de la baie. :cry: :cry: :cry:

Sus

MesajScris: 10 Oct 2011, 22:11 
Neconectat

Fostul raul Neagra Brostenilor http://www.kamikazeonline.ro/2011/10/sc ... arpatilor/ -Asa vor arata toate(cca.60 numai pana anul asta !)raurile de munte ale Romaniei,numa bune de concursuri pentru muscari!.Spor la palavre!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 39 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3

Ora este UTC + 2 [ DST ]