Fly Fishing Forum - Totul despre pescuitul la musca artificiala

FlyForum.ro - Forumul pescarilor la musca din Romania.Totul despre pescuitul la musca artificiala
Acum este 19 Mai 2012, 16:24

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 108 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: OPEN “Mures- Fly Fishing Extreme” 7-9 Octombrie 2011
MesajScris: 14 Oct 2011, 21:41 
Neconectat

:lol: :lol: :lol:
mai cinstitilor si necinstitilor, nu dam nume ca nu e cazul :twisted:
ca de obicei, adevarul pare a fi undeva la mijloc.
1: Competitiile& competitionarii : de kkt pt ca pescuiesc si se lafaie cu specii interzise la pescuit. Dar macar ei fac ceva pt flyfishingul rromanesc cu capitala la Cluj . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Aaa si iar e de kkt ca folosesc termenul mucles :lol:
2 : restul si necompetitorii : tot de kkt pt ca s-au trezit la spartul targului sa ii futa la cap pe aia de la pctul 1 ca pescuiesc ilegal.... da chiar ma..pana acu ce spirtu' meu ati pazit ? :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ok, am zis ce mi se pare de kkt. Sa va zic acu ce imi place:
imi place ca suntem toti romani. Chiar daca ne cheama Ion, Vasile, Mihai, Zsolt, Atilla samd .
imi place ca oricat ne-am agita vremurile trec pe langa noi, si ca multi dintre noi nu ne dam seama de asta.
imi place ca peste 5 ani unii vor pescui in continuare afara, de nevoie , iar altii vor avea de pescuit si in tara :twisted: :lol:
Imi mai place ca a aparut un club de muscari si la Oradea. Fara sanya, DavidcoM samd....si ca leaga nijte muste bestiale :lol:
Si imi mai place ca Virgil subscrie la ce zice Zsolt :lol:

Aaa si imi mai place ca ne citesc si spinnerii aici :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 14 Oct 2011, 22:06 
Neconectat

[quote="noshitro

Aaa si imi mai place ca ne citesc si spinnerii aici :lol: :lol: :lol:[/quote]

Stiu la cine te referi! Mor de ris! :D :D :D :oops: :oops: :oops:
Scuze de off topic!

Sus

MesajScris: 14 Oct 2011, 23:38 
Neconectat

da Miki, despre tine era vorba ,dar nu deaia nu te-am nominalizat pt ca nu am avut curaju. Am dat un exemplu pentru toti cei care ii acuza pe altii , ca si ei sunt in aceeasi oala,mai mult sau mai putin. ca ai scos lipanul direct pe mal nu e o tragediie . Sunt comvins ca li s-a intamplat multora dintre noi . Inclusiv mie ,pe vremea cand eram la inceput si nu aveam minciog :)
Nu am nimik personal cu nimeni , dar deja se prea exagereaza cu ceea ce s-a intamplat pe mures . Asa cum il huliti voi, dar a fost un concurs benefic pt majoritatea concurentilor. cred ca a fost cel mai dificil din acest an. Pestii foarte pretentiosi . si doar participand la concursuri de ge nu asta poti evolua in ff. Sau daca nu stati la calculator si urlati ca de ce nu am pescuit cu muste mari ca sa nu prindem lipani . ei bine, eu am prins lipani pe carlig de 10 , musca cu care am prins si mreana la antrenament si care totodata este cea mai buna musca am mea de pastrav sau clean . Deci o musca universala.
Ps: oricum degeaba o lungim ca nu are nici un rost si nu ajungejm nicaeri . Care nu aveti de facut altceva mai bun decat sa aruncati cu noroi in altii nu aveti decat .
Sanatate si toate cele bune

Sus

MesajScris: 15 Oct 2011, 06:51 
Neconectat

darius.....o sa iti zic un secret :) baietii astia, adica si astia pe care ii aperi,dar si aia de care zici ca hulesc, au pe undeva scopuri comune. Sau na....tangente sa zicem (imi zici cand exagerez cu termenii ca sa ma opresc) :twisted:
problema vine din abordare.....adica ,uite concret....ce crezi ca ar trebui facut in cazul prohibitiei la lipan, lege proasta, samd : schimbam legea sau o incalcam ca oricum nu ne f.... Nimeni la cap ? ;)

in fine... Iar revenind la ce ai scris tu pot sa iti zic ca ma stric de ras la un paragraf : numai cu concursuri grele poti evolua in ff... :lol: :twisted: . Si nu ma stric de ras ca ar fi fals sau adevarat (aia depinde de fiecare in parte) ci de faptul ca in ardeal, cj acolo, nu e guru numai vasies....mai aveti unu :lol: dal poate nu va dati seama :lol:

Sus

MesajScris: 15 Oct 2011, 08:39 
Neconectat

darius.b scrie:
da Miki, despre tine era vorba ,dar nu deaia nu te-am nominalizat pt ca nu am avut curaju. Am dat un exemplu pentru toti cei care ii acuza pe altii , ca si ei sunt in aceeasi oala,...

Da, da, Darius, inteleg ! Un exemplu usturator ! Nu esti nici primul si probabil n-o sa fii nici ultimul care ma da de "exemplu", iti multumesc ! Deja m-am obisnuit cu genul asta de celebritate negativa, prin care, ori de cate ori, cate unul care, desi nu are nimic concret de zis, vrea totusi sa fie si el prezent, simte nevoia sa "scurteze" scandalul, dand un picior si el, acolo, in "gramada", poate rupe vreo splina !
Si iarasi Da ! Suntem toti in aceeasi oala ! Problema e daca reusim sa vorbim deschis si calm despre asta fara sa ne infierbantam ! Se pare ca nu ! Prea multe orgolii in aceasi oala fac spuma si da pe afara ! Iar de hulit, pe aici hulesc mai degraba cei care nu accepta decat aprecieri la adresa lor !
darius.b scrie:
doar participand la concursuri de genu asta poti evolua in ff...

aici mai trebuia sa mentionezi ceva si despre "a face ceva pentru FF romanesc", ca sa fii complet ! Nu-ti fa griji, deja ai profilul unui urmas de exceptie al vechilor si actualelor glorii ale FF :twisted:
darius.b scrie:
oricum degeaba o lungim ca nu are nici un rost si nu ajungejm nicaeri . Care nu aveti de facut altceva mai bun decat sa aruncati cu noroi in altii nu aveti decat

Deci concret, in afara de faptul ca m-ai dat de exemplu "negativ", usturator, si ai tinut mortis sa ne spui ca ai o musca pe carlig 10, universala si foarte prinzatoare, ai mai vrut sa ne spui si altceva ? Ca vad ca lasi lucrurile exact asa cum le-ai gasit !

Sus

MesajScris: 15 Oct 2011, 09:16 
Neconectat

Ma baietii :),
Ma (ne) acuzati de pulifricism :lol: , voi desteptii :lol: , si noi am incalcat legea, de ce nu am zis de la inceput, daca nu ne intereseaza concursurile de ne bagam, haideti la concurs sa vedem ce valoare aveti :lol: , etc.
Eu unul habar n-aveam ca anul asta a punctat lipanul, nu urmaresc foarte indeaproape concursurile. Mi-a sarit in ochi anuntul concursului de la Ciurtuci, cu ocazia asta am afla ca lipanul si pastravul puncteaza..
Si mi-am spus inca de atunci parerea, inainte de concurs, pe alt forum:
"Eu am o nelamurire.
Ordinul privind prohibitia in anul 2011 interzice pescuitul pastravului dupa 15 septembrie iar pescuitul lipanului este interzis tot timpul anului. Pe Belis sunt prezente aceste specii si din cate stiu puncteaza in concurs. Daca ma insel va rog sa-mi spuneti.
In aceste conditii, concursul se face cu incalcarea legii...si in calendarul competitional mai e un concurs organizat in prohibitie pe apa cu pastrav si lipan.?"
Si domnul Cotta a zis acelasi lucru aici, tot inainte de concurs, si cam acelasi lucru il zice si acum...pe el vad ca nu-l luati in balon...daca zice dansul e ok, daca zic eu nu e ok? :lol:
Ciurtuciul s-a anulat (decizia corecta) dar acest concurs totusi s-a tinut...
Asa ca am scris si aici acelasi lucru: eu consider ca s-a gresit.
Nu am aruncat cu noroi, nu am folosit epitete, nu am vanat vinovati, NU AM PURTAT DICUTIA LA NIVELUL PERSOANELOR - toate lucururile astea le-ati facut voi! Cititi inca odata cu calm ce si cum am scris eu si ce ati scris voi, competitorii.
Mi-am spus parerea despre ceea ce eu consider o greseala. Atat! Voi ati luat-o personal si ati transformat discutia intr-un scandal... vedeti primul raspuns, al lui Shoco :lol: care mai incolo ne spune: "termina cu atacurile la persoana." :lol: :lol: :lol: si al doilea raspuns al luci Schrett: "voi desteptii"...
Nu contest meritele nimanui, ca inteleg ca aici e o zona sensibila, inteleg ca altfel a fost un super concurs, bravo, felicitari, dar nu despre asta vorbeam!!! V-ati simtit lezati degeaba!
Dincolo de "discutia" asta, sper ca la anul sa tineti cont si de lege cand faceti regulamentele si calendarul competitional.
Daca voi totusi considerati ca e ok sa se puncteze pestii interzisi la pescuit, va sugerez sa analizati competitiile internationale (la care stiu ca participati cu rezultate bune) sau campionatele nationale din alte tari si vedeti daca la ei se intampla asa ceva...sa se tina concursuri in prohibitie si sa puncteze pestii interzisi in acea perioada. Daca si la ei e la fel, inseamna ca eu sunt cel defect ...sau noi :)

Sus

MesajScris: 15 Oct 2011, 09:41 
Neconectat

Il citez pe domnul Cotta, in gaz de ceva probleme de memorie:
COTTA scrie:
Dragi muscari !!! Cred ca OPEN CIURTUCI cu taxa de participare de 700 ron,este o gluma pentru a descuraja participarea la o competitie ilegala pentru ca in conformitate cu LEGEA 317 art 59 litera f interzice pescuitul recreativ-sportiv in habitatele piscicole naturale prin orice metode si mijloace al pestilor si a altor vietuitoare acvatice in perioada de prohibitie si in zonele de protectie.
De asemenea ordinul privind prohibitia in anul 2011 Sectiunea a 2-a Specii si perioade de prohibitie Art.5 Lit.b interzice pescuitul recreativ sportiv tot timpul anului al speciilor lostrita,pastrav de mare,LIPAN,mihalt i caracuda.
Asa ca toti cei care vor participa la acest concurs in conformitate cu legislatia in vigoare sunt considerati braconieri si nu vor putea puncta in clasamentul competitional.
Cu prietenie,
Cotta

COTTA scrie:
Ce a fost mai putin legal si asta trebuie sa o recunoasca toti concurenti e faptul ca toti care au punctat au folosit micro nimfe cu bile asa cum fiecare din noi folosim la pescuitul...salmonidelor, si asta o spun pentru ca in prima zi am avut onoarea de a fi arbitru pe bani si benzina mea plus rovineta si asta numai sa-i demonstrez la Zoli ca se poate.Daca organizatori ar fi stabilit la inceput ca in concurs nu se vor folosi decat muste uscate sau umede legate pe carlige minim 1o sau zona de concurs era in aval de podul CFR Deda zona considerata apa de ses nu era nimic de comentat. Doamne ajuta Cotta

Sus

MesajScris: 15 Oct 2011, 13:59 
Neconectat

Tavi, gresesti :idea:

ai scris gaz in loc de CAZ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 15 Oct 2011, 15:10 
Neconectat

Auzi ba, tu cine esti sa-mi spui mie ca gresesc? Ai facut ceva pentru flyfishing? :lol:
Scuzati, mai sunt greseli, din viteza..

Sus

MesajScris: 15 Oct 2011, 17:32 
Neconectat

S-a cam dus dracului subiectul.
@Noshit > Inca odata te rog abtine-te de la limbajul din spatele blocului.Ma oboseste enorm si pe mine si pe altii sa descifrez limbajul de Yahoo Messenger printre avalansa de injuraturi.

Pentru Miky : La finala am fost depunctat sever pentru ca mi-a cazut pestele din carlig pe mal in drum spre minciog.
Ca tu l-ai adus direct pe mal nu e deloc grav.
Ti-am mai zis, nu e prima oara cand ies la iveala tot felul de maruntisuri mizerabile la adresa ta.
Ti-as sugera sa o lasi mai moale din postura de lup moralizator si monument de verticalitate.
Faptul ca stii sa dai replici poetice si argumentate nu inseamna ca toata lumea e proasta.

Sus

MesajScris: 15 Oct 2011, 19:25 
Neconectat

vand muste de scobar si mreana :twisted: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 15 Oct 2011, 20:40 
Neconectat

Shoco scrie:
S-a cam dus dracului subiectul.

personal mi-am cerut scuze de treaba asta, desi nu eu am starnit-o. Daca e asa grav se poate face un split :idea: .
Shoco scrie:
@Noshit > Inca odata te rog abtine-te de la limbajul din spatele blocului.Ma oboseste enorm si pe mine si pe altii sa descifrez limbajul de Yahoo Messenger printre avalansa de injuraturi.

Aici pot sa iti atrag atentia din nou, ca si ultima data pe ghimi, ca depasesti o limita de bun simt.
Arata unde folosesc eu limbaj de YM ( in afara de prescurtarea KKT care , sa ma scuze auditoriul, dar e de actualitate :lol: ) sau mai grav , unde am injurat eu . :!: :?: :?: :?: :?: . Revenind pt o secunda la grija ta pt limba romana, mai bine te-ai uita un pic in jur, sunt destui care ori nu au romana ca limba materna, ori o au materna degeaba ..... :idea: :idea: :idea:
Vezi ca te apropii cu afirmatiile astea de atitudinea tovarasului tau Lucian, care m-a banat ( wrong, de fapt mi-a sters userul :twisted: ) pt ...cum ii zicea.... sfidare si injurii . Sfidare da, oricand, daca e cazul.
Injurii ( ??? ), provoc pe oricine sa gaseasca unde am injurat eu pe cineva.
Deci, amice , daca te deranjeaza ce pun eu pe tapet spune-o, combate cu argumente, sau foloseste-te de uneltele pe care le ai ca site admin : ban, warn, etc....
chiar daca ar fi abuziv :twisted: .
In final e situl tau.....
Altfel....te astept in discutie cu argumente. Nu cu avertizari sau altceva ....

Si cu ocazia asta imi cer din nou scuze pt off topicul in care suntem toti.

PS ca sa iti fie mai usoara decizia, pot sa mentionez ca, desi poate pe undeva se poate sa am o linie comuna cu M13, nu am nici in clin nici in maneca cu ei in afara unei amicitii cu vre-o doi dintre membri. Atat.
Asta in caz ca te retinea chestia asta :lol: :lol: :lol: :lol:

Hai...seara buna...ma duc imi mai leg nejte trebi ca destul mi-au taiat ciuckas leaderele :twisted:

Semnat : un pescar platitor de taxe romanesti :D

LE : @ Adi : :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 15 Oct 2011, 22:27 
Neconectat

Dragi muscari si cand spun dragi sa stiti ca chiar asa este altfel ce as cauta printre voi ca doar multi mi-ati putea fi copii cat despre performante sa fim seriosi imi cunosc foarte bine locul ...ma tin si eu de...coama. Ca imi place competitia este adevarat mai ales cand este acel spirit de fair play , se fac glume finute si nu e dominata de orgoli si pasiuni. Marlania si lipsa de de bun simt nu au ce cauta printre muscari. Intalnirile dintre muscari trebuie sa ramana prilej de bucurie si nu de cearta asa afost si asa trebuie sa ramana.Ca s-au facut si greseli este normal pentru ca numai cine nu munceste nu greseste trebuie doar sa recunoastem unde am gresit si sa nu repetam .La Ciurtuci era clar apa de munte cu populatia majoritara de salmonide iar legea spune... pescuit... si nu lasa loc de interpretari.Eu inclin sa cred ca organizatori s-au prins si l-au bagat la inaintare pe Adi care a rezolvat problema in stilul lui.La Mures e putin ...altfel... pentru ca populatia majoritara o constituie ciprinidele pentru care pescuitul nu este

Sus

MesajScris: 15 Oct 2011, 23:17 
Neconectat

oprit .Ca s-au punctat lipani ... la toate concursurile din acest an s-au punctat.Ca s-au facut greseli...nu trebuie sa le repetam.Eu ma bucur ca pe Mures mai este lipan si ma gandesc cum am putea sa il protejam si singura solutie pe care o vad azi este acea de al prinde si elibera cel putin 2-3 zile pestele prins nu va pune gura sau va fi mai prudent iar localnici vazandute in apa nu vor folosi curentul electric la pescuit ....dar nu garantez.E foarte trist ca trebuie sa fac astfel de afirmati insa apele si nu numai s-au lasat de izbeliste cu buna stiinta si intr-un viitor apropiat vor fi concesionate de baieti smecheri fara bani iar tu muritorule de rand daca vrei sa pescuiesti va trebui sa-ti bagi mana in buzunar pana la cot.Sa dea domnul sa ma insel dar nu prea cred. Cu bine Cotta

Sus

MesajScris: 16 Oct 2011, 20:26 
Neconectat

COTTA scrie:
... iar tu muritorule de rand daca vrei sa pescuiesti va trebui sa-ti bagi mana in buzunar pana la cot.Sa dea domnul sa ma insel dar nu prea cred. Cu bine Cotta

!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 108 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]