Ma baietii

,
Ma (ne) acuzati de pulifricism

, voi desteptii

, si noi am incalcat legea, de ce nu am zis de la inceput, daca nu ne intereseaza concursurile de ne bagam, haideti la concurs sa vedem ce valoare aveti

, etc.
Eu unul habar n-aveam ca anul asta a punctat lipanul, nu urmaresc foarte indeaproape concursurile. Mi-a sarit in ochi anuntul concursului de la Ciurtuci, cu ocazia asta am afla ca lipanul si pastravul puncteaza..
Si mi-am spus inca de atunci parerea, inainte de concurs, pe alt forum:
"Eu am o nelamurire.
Ordinul privind prohibitia in anul 2011 interzice pescuitul pastravului dupa 15 septembrie iar pescuitul lipanului este interzis tot timpul anului. Pe Belis sunt prezente aceste specii si din cate stiu puncteaza in concurs. Daca ma insel va rog sa-mi spuneti.
In aceste conditii, concursul se face cu incalcarea legii...si in calendarul competitional mai e un concurs organizat in prohibitie pe apa cu pastrav si lipan.?"
Si domnul Cotta a zis acelasi lucru aici, tot inainte de concurs, si cam acelasi lucru il zice si acum...pe el vad ca nu-l luati in balon...daca zice dansul e ok, daca zic eu nu e ok?
Ciurtuciul s-a anulat (decizia corecta) dar acest concurs totusi s-a tinut...
Asa ca am scris si aici acelasi lucru: eu consider ca s-a gresit.
Nu am aruncat cu noroi, nu am folosit epitete, nu am vanat vinovati, NU AM PURTAT DICUTIA LA NIVELUL PERSOANELOR - toate lucururile astea le-ati facut voi! Cititi inca odata cu calm ce si cum am scris eu si ce ati scris voi, competitorii.
Mi-am spus parerea despre ceea ce eu consider o greseala. Atat! Voi ati luat-o personal si ati transformat discutia intr-un scandal... vedeti primul raspuns, al lui Shoco

care mai incolo ne spune: "termina cu atacurile la persoana."

si al doilea raspuns al luci Schrett: "voi desteptii"...
Nu contest meritele nimanui, ca inteleg ca aici e o zona sensibila, inteleg ca altfel a fost un super concurs, bravo, felicitari, dar nu despre asta vorbeam!!! V-ati simtit lezati degeaba!
Dincolo de "discutia" asta, sper ca la anul sa tineti cont si de lege cand faceti regulamentele si calendarul competitional.
Daca voi totusi considerati ca e ok sa se puncteze pestii interzisi la pescuit, va sugerez sa analizati competitiile internationale (la care stiu ca participati cu rezultate bune) sau campionatele nationale din alte tari si vedeti daca la ei se intampla asa ceva...sa se tina concursuri in prohibitie si sa puncteze pestii interzisi in acea perioada. Daca si la ei e la fel, inseamna ca eu sunt cel defect ...sau noi