Mersi de indicatii - am incercat cam la orice, nimfe, streamere, buzere, etc.... Lacul era plin de pesti imensi dar extrem de greu de prins... Am ales sa dau cu un leader de 0.2 de 4.5m, mai putin ar fi fost cam aiurea avand in vedere marimea minima a pestilor (undeva peste 50cm).
Am reusit intr-un final sa prind 1 peste si am mai ratat vreo 3 care mi-au tras in timp ce asteptam sa mi se scufunde snurul ...
Trasaturile erau incredibile, am fost aproape sa raman fara bat la cel ce l-am prins iar drilul foarte spectaculos - au o forta si o viteza greu de imaginat - ai impresia ca ai agatat o racheta care din cand in cand face lumanari. Am observat o diferenta foarte mare intre curcubeii ce i-am prins prin alte tari, dinastia populati recent si cu ce era aici .. pesti care erau in lac de ani de zile.
S-a vazut clar experienta olandezilor si a englezilor pe lac + echipamentul lor mult mai potrivit decat al meu (snururi sink cu core de tungsten, bete, muste etc.)
Captura a fost un curcubeu de 83 cm

Cateva poze sunt aici :
http://www.flyfishing-central.nl/index. ... 7#commentsAm invatat o gramada de chestii si sper sa ajung si la anu, mai ales ca acuma stiu in mare de ce am nevoie si cum stau lucrurile.