Fly Fishing Forum - Totul despre pescuitul la musca artificiala

FlyForum.ro - Forumul pescarilor la musca din Romania.Totul despre pescuitul la musca artificiala
Acum este 19 Mai 2012, 16:27

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 56 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Campionatul 2011 - la final !
MesajScris: 30 Noi 2011, 09:13 
Neconectat

Zoli, eu cred ca 2011 este un exemplu pozitiv in privinta asta si da semnale bune. In final ne trebuie echipe de organizare bune care stiu ce trebuie sa faca, la urma urmei vorbim in principal de concursurile nationale, caci Open-urile vor fi organizate local pe baza unor criterii comun acceptate.
Deocamdata avem maxim 6 cluburi ce sint interesate de fenomenul competitional, asa ca nu sint prea multe.

Sus

MesajScris: 30 Noi 2011, 11:26 
Neconectat

Exact! 6 cluburi = 6 etape + 6 open = aceeasi cantitate de concursuri ca si 2011, an care cu toate neajunsurile si eu cred ca a fost un exemplu pozitiv.

Sus

MesajScris: 30 Noi 2011, 14:39 
Neconectat

domnu Moga, nu fiti secretos... care sunt concluziile de pe urma intilnirii secrete de ieri cu domnul Popescu :shock: asteptam detalii

Sus

MesajScris: 01 Dec 2011, 10:01 
Neconectat

schrett07 scrie:
Exact! 6 cluburi = 6 etape + 6 open .

Vorbiti despre secesiune, despre divizare, despre organizarea a doua campionate - sau mai multe ( unul national si mai multe regionale)

In urma cu 4 ani – cand s-a discutat aceasta problema la campionatul de spinning, eu am sustinut divizarea. Dupa 3 ani de functionare in bune conditii, sunt voci care au argumente pentru revenirea la un campionat cu o singura divizie.

Pentru realizarea divizarii trebuie sa existe cel putin o nevoie/motiv obiectiv. Acesta ar putea fi : numarul mic de piste de concurs care sa permita un numar suficient de mare de standuri, astfel incat sa poata participa toti doritorii.
Au fost multe asemenea situatii ?
Senzatia mea este ca dimpotriva: la majoritatea concursurilor a fost un numar mic de participanti. Unul dintre concursuri nu s-a mai tinut din acest motiv.

Nu am sa discut acum despre avantajele sau dezavantajele unui Campionat cu doua divizii ( niveluri) ci am sa incerc sa punctez conditiile care ar trebui indeplinite pentru aceasta:

1. Existenta unui numar suficient de mare de sportivi care sa sustina doua sau mai multe campionate.
2. Existenta unui numar suficient de organizatori de concursuri.
3. Existenta unui regulament privind formarea primei divizii, retrogadarea si bineinteles calificarea in primul esalon.

Sus

MesajScris: 02 Dec 2011, 21:22 
Neconectat

Am lipsit oarece vreme si vad ca va e dor de mine.Asta este un lucru bun, ma face sa ma simt important. :o Sunt de acord cu o intalnire sa punem tara la cale.Rog sa fiu anuntat si discutam acolo.dar nu am vreme de cochetat pe forumuri acum pana la finele anului.Va multumesc pentru intelegere.

Sus

MesajScris: 05 Dec 2011, 12:27 
Neconectat

hmmm..daca se face campionatul pe cluburi, cei care nu apartinem de nici un club ce facem? ca de inscris sa ma bata cucu daca stiu unde as putea

Sus

MesajScris: 05 Dec 2011, 19:53 
Neconectat

Nu cred ca este vreun interes in a se restrictiona accesul celor care nu sunt membrii de cluburi.Poti fi valoros si fara sa apartii de vre-un club! In ce ma priveste sunt un sustinator al particparii libere si in numar cat mai mare la competitii.La Mures a castigat un localnic care nu a mai participat la competitii ia eu m-am acoperit de glorie cu trei gherle marete.La Bucovina a castigat un localnic[Rebenciuc pe care-l salut cu aceasta ocazie si de asemenea pe fratele lui care cu onoare m-a condus la tabara seara"ca m-am ratacit"] si exemplele pot sa continue[nu numai cu rataciri]

Sus

MesajScris: 06 Dec 2011, 09:26 
Neconectat

Sergiu, Cluburile sint cele care organizeaza competitiile, la asta se refera Zoli, si eu; nu e vorba de a participa numai membrii de cluburi. Participarea va ramine libera ca si pina acum, vom discuta cum va fi la concursurile nationale si mai ales la finala, in ideea de a avea si concursuri de selectie si de calificati.
Discutia este de a crea un cadru de organizare coerent, cu criterii comune pe tot parcursul anului, etc. Acest lucru se poate realiza mai usor cu oameni organizati in cluburi si cluburile intr-o federatie.

Sus

MesajScris: 06 Dec 2011, 17:57 
Neconectat

cool. mersi de lamuriri :)

Sus

MesajScris: 10 Dec 2011, 18:38 
Neconectat

Pe de alta parte nu pot sa nu remarc selectivitatea unor cluburi.Un ilustru contemporan al nostru nu a fost primit in clubul din orasul copilariei sale! ;)

Sus

MesajScris: 10 Dec 2011, 18:40 
Neconectat

Ghici ghicitoarea mea!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 56 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4

Ora este UTC + 2 [ DST ]