Fly Fishing Forum - Totul despre pescuitul la musca artificiala

FlyForum.ro - Forumul pescarilor la musca din Romania.Totul despre pescuitul la musca artificiala
Acum este 05 Feb 2012, 22:59

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 50 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Campionatul European la Musca - Bosnia 2010
MesajScris: 03 Sep 2010, 12:45 
Neconectat

ce mi-a spus se referea la ce se intimpla in acel moment pe apa respectiva (bela),de ce sa folosesc un anumit tip de nimfe ,cind si cu ce fl de uscate sa dau ........concret ce si cum sa folosesc ,modul de hranire al pestilor

Sus

MesajScris: 03 Sep 2010, 17:51 
Neconectat

Shoco scrie:
....
Intr-adevar nivelul competitional din Romania e putin departe de cel al Cehilor.Dar pentru asta sa nu va imaginati ca au nu stiu ce tehnici extraterestre de scos pestii din apa.Sunt doar mai siguri pe ei, au mai multe cunostinte si experienta competitionala.
....

asta da text bun pentru self motivation.
fir intins la unul din primele 5 locuri pe echipe.

Sus

MesajScris: 05 Sep 2010, 17:31 
Neconectat

no',... bine, mah! :D

da' chiar nu are nimeni noutati ,,verificabile" despre echipa plecata sa infrunte ,,balauru' "... :D :?: :!:
astia mai de aproape, cu contacte permise oricand pe molecular...ceva,...mai asteptam si noi... :D

Sus

MesajScris: 07 Sep 2010, 02:22 
Neconectat

boby scrie:
ce mi-a spus se referea la ce se intimpla in acel moment pe apa respectiva (bela),de ce sa folosesc un anumit tip de nimfe ,cind si cu ce fl de uscate sa dau ........concret ce si cum sa folosesc ,modul de hranire al pestilor

@boby, ce zici tu stim si noi. :) Nu e nimic nou, am stat si noi de vorba cu oamenii aia de mult timp.Acolo au crescatorii de lipan si e suer usor sa observe comportamentul lor.Tu cand ai 3 pesti in apa si aia fomisti, ce vrei sa faci lucrare de doctorat pe ei ?

Referitor la Bosnia, la ora la care va scriu e trecut de 00.00.
Inca leg muste pentru echipa, sunt multe modele de legat.
Antrenamentele nu au fost foarte spectaculoase din cauza ca am pescuit in ape / zone diferite de Bosnia care o stiu amatorii de Pliva si Ribnik.
Antrenamentele au fost grele pe sectoare scurte , pescuite de toate echipele cu pesti putini ramasi neintepati.

In zona de concurs se anunta putin diferit, dat fiind faptul ca au fost populate standurile.
Totusi nu e lipsa de foame nici aici, si prin urmare sectorul de pe raul JANJ a fost dovedit de localnici cu toate metodele posibile.Ghizii locali au zis ca peste 70% din pestele din acest rau a fost extras in ultimele 3 saptamani de localnici.
Apa super lina, cristal, nisip pe fund, pesti mumu.

Dimineata incep antrenamentele oficiale, incercam sa vedem situatia de pe lac care se anunta interesanta :)
Internetul e dozat, timpul la fel.Am pescuit pe toate raurile de concurs si am o strategie clara cam ce ar trebui sa facem in concurs.Depinde de baieti daca reusesc sa dovedeasca standurile care urmeaza de Miercuri incolo.

In limita timpului voi pune poze si alte informatii.
Pacat ca nu reusesc si altii sa vina sa vada conditiile dintr-un concurs la asemenea nivel , astfel ar exista mai putini carcotasi si s-ar calma unii cu talente de mari plesant tail-isti :)

Hai Romania !
Adi Vlasiu

Sus

MesajScris: 07 Sep 2010, 10:59 
Neconectat

da ai dreptate noi n-avem pesti in riuri,n-avem crescatorii de lipani unde sa le observam comportamentul pt a fi buni pescari de competitie :lol: in schimb avem cele mai tari bete si echipamente de se uita cehii si polonezii cu invidie la noi :lol: .am in plan sa-mi fac o pastravarie si o crescatorie de lipan unde voi invita pe toti doritorii de performanta in pescuitul cu musca sa studieze comportamentul pestilor pt a avea sanse egale cu competitorii din alte tari .
HAI ROMANIA

Sus

MesajScris: 07 Sep 2010, 18:38 
Neconectat

HAI ROMANIAA! :D

macar la pescuiala :D , vai mama ei de tzarishoara...

Sus

MesajScris: 07 Sep 2010, 23:21 
Neconectat

Eu va tin pumnii si va multumesc ( va sunt recunoscator) ca sunteti acolo si ca ma reprezentati.

HAI ROMANIA !

Sus

MesajScris: 08 Sep 2010, 20:38 
Neconectat

Prima stire de la Europene:
Zoli Nagy locul 3 dupa prima mansa. Bravo Zoli , tineti-o tot asa. :D :D

Sus

MesajScris: 09 Sep 2010, 01:08 
Neconectat

repede cat e cald.

Dupa 2 manse , Nagy zoltan este pe locul 1 la clasamentul general.
restul ne zbatem pe la mijloc
la echipe suntem pe 7 si incercam sa urcam in ultimele 3 manse pentru o medalie de bronz... sper

la invididual nu stiu ce sa zic, deocamdata Zoli a prins doua standuri foarte bune, ramane de vazut ce va face pe Lac si Vrbas, cele mai grele sectoare

sunt standuri cu fffff multi pesti si standuri nasoale rau.
azi cehul Roman Heimlich a prins 54 de lipani la uscata intr-o mansa.Imagine that.
In acelasi sector s-au dat si gherle si multi cu 2 pesti.
pe lac e dificil, un fel de combinatie intre lacul Bezid si Sacalaia.
Adancimi de 10 metrii constant, apa cristal.Curcubei si indigeni in jur de 40 cm, de multe ori pe suprafata luati la streamere mici.
Raurile le-am dibuit in antrenament, am legat niste muste beton , si am mai lasat cateva sute de euro cu baietii prin mustele ghizilor locali.
Pot sa zic cu mandrie ca am legat cele mai tari uscate pentru raurile locale, decimeaza lipanii.

Maine avem o singura mansa si in pauza de dupa-masa voi reveni cu mai multe detalii.

Hai Romania !

Sus

MesajScris: 09 Sep 2010, 01:32 
Neconectat

Bravo baieti!!! Rezultatele par promitatoare!!
HAI ROMANIA!!!!

Sus

MesajScris: 09 Sep 2010, 03:38 
Neconectat

Shoco ma bucur ca ne tii la curent cu ce se intampla, sincer sa fiu nu vroiam sa postez dar vreau sa stiti ca asteptam cu interes vesti chiar daca nu sunt asa multe posturi care sa o arate, altfel felicitari maxime la toti, deocamdata JOS PALARIA pentru ZOLI.

Sus

MesajScris: 09 Sep 2010, 08:45 
Neconectat

astept sa va felicit la sfarsitul concurului.... am gasit un link pe care bosnieci mai adauga si poze de la competitia de musca. http://forum.patak.com.ba/index.php?topic=222.15

Sus

MesajScris: 09 Sep 2010, 11:26 
Neconectat

cehul ala mai avea 2 pesti si batea recordul d-lui Moga :lol: :lol:
bravo Zoli, hai Romania!

Sus

MesajScris: 09 Sep 2010, 16:38 
Neconectat

Pina vine Shoco cu ultimele stiri dupa trei manse ; rezulatele ce le-am gasit pina in momentul de fata, dupa doua manse. Cred ca la momentul actual este cel mai bun rezultat intermediar inregistrat vreodata la un asemena nivel de catre echipa sau vreun membru al echipei Romaniei. Bravo!!! si va tinem pumnii in continuare :D :D :D
Individual: 1.Zoli; 30 Ferdi ; 53 Shoco;64 Maty; 68 Adi Ignat.
Echipe: 1 Italia; 2 Polonia1; 3 Spania ; 4 Franta; 5 Bosnia2; 6 Bosnia1; 7 Romania, 8. Polonia2; 9 Cehia etc....

Sus

MesajScris: 09 Sep 2010, 18:00 
Neconectat

:D
de trei ori:
hiiip...hiiip...URRAAAA! :D

BRAVO! Zoli :D , pana acum cel putin le-ai rupt intr-adevar fashu'... :lol: :lol: :lol:

BRAVO! baieti :D

keep walking! :D

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 50 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]