boby scrie:
ce mi-a spus se referea la ce se intimpla in acel moment pe apa respectiva (bela),de ce sa folosesc un anumit tip de nimfe ,cind si cu ce fl de uscate sa dau ........concret ce si cum sa folosesc ,modul de hranire al pestilor
@boby, ce zici tu stim si noi.

Nu e nimic nou, am stat si noi de vorba cu oamenii aia de mult timp.Acolo au crescatorii de lipan si e suer usor sa observe comportamentul lor.Tu cand ai 3 pesti in apa si aia fomisti, ce vrei sa faci lucrare de doctorat pe ei ?
Referitor la Bosnia, la ora la care va scriu e trecut de 00.00.
Inca leg muste pentru echipa, sunt multe modele de legat.
Antrenamentele nu au fost foarte spectaculoase din cauza ca am pescuit in ape / zone diferite de Bosnia care o stiu amatorii de Pliva si Ribnik.
Antrenamentele au fost grele pe sectoare scurte , pescuite de toate echipele cu pesti putini ramasi neintepati.
In zona de concurs se anunta putin diferit, dat fiind faptul ca au fost populate standurile.
Totusi nu e lipsa de foame nici aici, si prin urmare sectorul de pe raul JANJ a fost dovedit de localnici cu toate metodele posibile.Ghizii locali au zis ca peste 70% din pestele din acest rau a fost extras in ultimele 3 saptamani de localnici.
Apa super lina, cristal, nisip pe fund, pesti mumu.
Dimineata incep antrenamentele oficiale, incercam sa vedem situatia de pe lac care se anunta interesanta

Internetul e dozat, timpul la fel.Am pescuit pe toate raurile de concurs si am o strategie clara cam ce ar trebui sa facem in concurs.Depinde de baieti daca reusesc sa dovedeasca standurile care urmeaza de Miercuri incolo.
In limita timpului voi pune poze si alte informatii.
Pacat ca nu reusesc si altii sa vina sa vada conditiile dintr-un concurs la asemenea nivel , astfel ar exista mai putini carcotasi si s-ar calma unii cu talente de mari plesant tail-isti

Hai Romania !
Adi Vlasiu