Fly Fishing Forum - Totul despre pescuitul la musca artificiala

FlyForum.ro - Forumul pescarilor la musca din Romania.Totul despre pescuitul la musca artificiala
Acum este 05 Feb 2012, 22:46

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 10 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: top 12
MesajScris: 08 Mar 2010, 18:06 
Neconectat

oare cind vedem si noi celebrul top 12 ? sau nu trebuie sa stim asa multe ?

Sus

Subiectul mesajului: Re: top 12
MesajScris: 08 Mar 2010, 19:23 
Neconectat

era un topic de genul asta, la Luci pe forum, il deschisese Ghimi, dar cu ajutorul catorva lideri de opinie de pe acolo s-a ales praful de el . . .
pentru mine ca cititor incepuse interesant.

Sus

MesajScris: 09 Mar 2010, 01:17 
Neconectat

Eu am 3 variante de Top 12.
Prima facuta de mine cu calculele dupa concursurile de anul trecut, a doua "re-editata" de MihaiV,BogdanV&Company, si ultima , cu care am fost doar "amenintat" si care cel mai probabil va fi varianta oficiala.... care pune benzina pe foc...

Cert e ca eu mi-am pierdut motivatia.
E ca si cum mergi singur la concurs si iesi pe locul 2....

Asta era varianta "de mijloc" re-editata si invartita pe toate partile.
Si tot nu le-a convenit :|
O sa vedeti in varianta finala.
Deci domn`le... treaba e condusa de oameni seriosi.Va rog sa nu va imaginati deloc altfel.

E pe merite frate...asa zice regulamentul... "Am voie sa fac ce vreau"

Te-ai certat cu fratele shefului ?! L-ai spurcat pe Vasies ?
Pai GHINION frate, iesi pe locul 2 .... mai incerci la anul !

Multumim pentru participare...traim in Romania :|

Trebuie să fii logat ca să vizualizezi ataşamentul

Sus

MesajScris: 09 Mar 2010, 11:54 
Conectat

Inca in motiv in plus sa mergi la pescuit de placere chiar si la competitii..cine stie, poate cu stres mai putin prinzi si mai multi pesti :) pana la urma care-i scopul..catchin' the fish nu?
Io sper din tot sufletul sa dispara incet incet orgoliile si mancatoriile si sa ne apucam sa pescuim..in adevaratul sens al cuvantului...

Sus

MesajScris: 12 Mar 2010, 23:51 
Neconectat

un minunat loc 5...multumesc fanilor, multumesc familiei care mi-a fost aproape si m-a sustinut, multumesc lui D-zeu :)) si nu in ultimul rand tuturor celor care imi vor numa' binele...aia...prietenii mei :twisted:

Sus

MesajScris: 16 Mar 2010, 14:34 
Neconectat

Azi 16.03.2010, la aproape 3 luni de la trecerea in nou an, la mai putin de 45 de zile ramase pana la termenul limita de inscriere si PLATA la Campionatul Mondial din Polonia, conducerea muscarimii din Romania s-a decis sa arunce ultima varianta si oficiala a topului national .

Sigur, e floare la ureche sa strangi 1000 de euro intr-o luna.Traim in Suedia... desigur..

Va prezint mandria baltii :

Campion National 2009 – Mihailescu Fernando
Muscarul Anului 2009 – Mihailescu Fernando

Top 12 pentru 2009
Concurent Loc pct
Fernando Mihailescu 1 3800
Adrian Vlasiu 2 3700
Nagy Zoltan 3 1400
Zsolt Gal 3 1400
Mihai Lapuste 5 1300
Mihai Gheorghe 6 1200
Moga Luca 7 1100
Laurentiu Macauan 8 800
Paul Sas 8 800
Tudor Vreme 10 700
Horea Dragomirescu 10 700
Adrian Ignat 10 700

Cu aceasta ocazie il felicit pe Fernando Mihailescu pentru frumoasele reusite din 2009.Este un muscar foarte bun.
De asemenea il felicit pe Bogdan Vasilescu care a demonstrat inca odata ca nu exista termenul de impartialitate si evident, branza e pe bani.Desigur... in viata e important ca reusitele sa ramana intre prieteni 8-)

Imi pare rau pentru cei care s-au zbatut un an intreg cu speranta ca pot reusi si pot face mai mult sau poate chiar sa prinda un loc in echipa nationala.Imi pare rau sa va dezamagesc dar sunt doar 2 posibilitati sa ajungi acolo : 1 sa fi cu adevarat bun, si 2 sa ai pile la cine trebuie.Va las eu pe voi sa ghiciti care e distanta din orice punct al tarii pana la Bucuresti.

Ce vreau sa spun cu asta si cine vrea sa inteleaga bine, cine nu, nu ma intereseaza replicile.

Vorba unui prieten... in viata totul e "politica".
Eu nu am avut niciodata pilele si mai mult atunci cand au calcat gresit i-am taxat fara mila.De aceea voi avea mereu de suferit.
Singurul meu atuu a fost ca am reusit sa demonstrez ca sunt capabil sa fac fata presiunii in competitii si sa obtin niste rezultate onorabile.

Prin "shmenuirea" rezultatelor, a clasamentului, a regulamentului si a felului cum se iau decizii , practic se omoara orice speranta la obtinerea de rezultate bazate pe performanta.

Noul regulament zice : "Componenta delegatiilor nationale care vor participa la competitii internationale va fi stabilita de reprezentantii Comisiei de competitii, din randul concurentilor ce au punctat in competitiile din calendarul AGVPS si care pot suporta costurile deplasarii atunci cand acestea nu sunt acoperite de AGVPS.PRimii doi clasati intr-un campionat European si / sau Mondial in ultmii doi ani ()dar nu mai mult de 3 din numarul membrilor echipei) sunt eligibili in anul urmator cu conditia ocuparii unui loc onorabil (prima jumatate a clasamentului; un loc in echipa poate fi acordat unui muscar meritoriu care se apreciaza ca va realiza performante bune pe pista respectiva si va aduce servicii echipei;celelalte locuri se ocupa in baza Clasamentului Anual sau Top12.

Va las pe voi sa interpretati textul dar eu va zic rezumatul : din 5 , maxim 2 vin din top12 (alesi pe spranceana) , doi vin din anul anterior din internationale (indirect top12 numiti pe spranceana) si unul vine cu pile direct pe considerente ca "va realiza performante bune" sau ca e prietenul nostru, ce mai conteaza.

Cum am zis-o cu ceva timp in urma, pentru mine a murit motivatia.
Care e motivatia sa participi la concursuri daca oricum "ies prietenii mei" ?

Ce va urma probabil :
O sa sune telefoanele, o sa fiu amenintat, o sa ma excluda, bla bla bla.
Cert este ca nu ma mai intereseaza.

Va urez succes voua si fire zbuciumate.Chiar daca voi mai participa sau nu la concursuri, pentru mine este o etapa incheiata, ce mi-am dorit cel mai mult in viata pana la varsta asta nu s-a materializat, din pricina faptului ca cei responsabili sa promoveze si sa duca pescuitul la musca la cele mai inalte niveluri, sunt prea ocupati cu alte treburi sau mai pe romaneste,.... n-au nici o treaba cu domeniul.

Sus

MesajScris: 16 Mar 2010, 19:39 
Neconectat

Felicitari Adrian ! ( pentru locul II)

Vreau sa remarc ceea ce toti putem vedea: diferenta minima de puncte ( cred) intre primii doi clasati si, diferenta mare intre primii doi si urmatorii.

Sper sa ne intalnim la concursuri ( si nu numai).

Sus

MesajScris: 22 Mar 2010, 00:52 
Neconectat

In final, dupa cateva incercari nereusite, se pare ca a iesit si Top12 National in varianta oficiala, alaturi de un mail justificativ foarte lung.
De cand il cunosc eu pe Bogdan Vasilescu nu s-a justificat pentru actiunile lui, cu atat mai mult cu cat sa simta nevoia sa deie replici celor care i-au pus sub semnul intrebarii felul cum a gestionat lucrurile.

Top12 National 2009 Final
Fişiere ataşate:
top12_2009.jpg

Aici aveti mail-ul si puteti trage singuri concluziile :

Citat:
"Buna seara,

Aveti atasat în detaliu Top 12 la musca pentru sezonul 2009.
(fisierul este în Adobe Acrobat, aplicatie gratuita ce poate fi descarcata la http://get.adobe.com/reader/otherversions/)

Am primit de la diversi muscari cel putin urmatoarele intrebari:
-de ce s-au acordat puncte la Campionatele Europene unde ai nostri s-au clasat în a doua jumatate a clasamentului?
-de ce s-au acordat puncte pentru Hanak open unde ai nostri s-au clasat în a doua jumatate a clasamentului în echipa mixta si de ce mai multe puncte pentru unul sau altul ?
-de ce s-au acordat puncte pentru Bosnia (competitia test pentru CE din 2010) ?
-de ce s-au acordat puncte la Zetea în pofida unor probleme de arbitraj reciproc ?
-de ce s-au acordat puncte la Sacalaia, unde specia vizata nu are legatura cu competitiile internationale?

Raspunsul, pe care majoritatea îl cunoasteti este unul singur si clar... pentru ca asa rezulta din regulamentele ce stau la baza competitiei.

Activitatea noastra are la baza Instructiunile/Calendarul comisiei de competitii si Statutul AGVPSR, un Clasament pe puncte si nu o analiza subiectiva cum ar prefera unii.
Instructiunile si Calendarul reflecta cerintele unei majoritati a muscarilor, asa cum s-au cristalizat ele an de an si în plus respecta pe cît posibil documentele FIPS Mouche.
În Instructiunile/Calendarul 2010 se regasesc multe dintre solicitarile curente, acelea care au întrunit suportul necesar si au fost acceptate de Comisia de Competiitii.
De ce nu au fost publicate mai repede? Pentru ca nu exista posibilitatea de a o face decît dupa sedinta anuala a Comisiei de Competitii.

Toate clasamentele, documentele de organizare (fise, arbitraj) sînt, în masura în care mi-au fost transmise, documente publice; oricine le poate solicita si obtine.
Daca exista erori, acestea pot fi corectate doar cu ajutorul dvs; daca exista întrebari, ele au întotdeauna un raspuns, direct, nu pe forumuri sau din auzite.
Rolul meu e sa va ascult cu atentie si sa ajut în masura posibilitatilor activitatea competitionala; este un rol voluntar si asumat cu responsabilitate.

Fir întins în 2010,
Bogdan Vasilescu,

Eu unul si multi altii nu avem nici un dubiu.
Stiu doar ca in viata atunci cand ai adevarul de partea ta nu trebuie sa te justifici.Pur si simplu se vede.

Ce parere aveti ? Incotro va merge fenomenul si ce incredere ati mai putea avea cand vine vorba de corectitudine si impartialitate ?

Trebuie să fii logat ca să vizualizezi ataşamentul

Sus

MesajScris: 22 Mar 2010, 01:14 
Neconectat

Later edit :

Ok, o sa va intrebati : "Bine mah, acolo scrie clar cate puncte, de unde s-au dat si oricine poate aduna".
Cand se precizeaza ca punctele au la baza un regulament, regulamentul spune ca nu se pot da mai mult de 300 de puncte pentru un concurs care nu a fost prins in calendarul competitional.
Ori, concursul din Bosnia, pe deoparte ca a fost amical (si in afara calendarului) si pe de alta parte au fost doua echipe diferite din RO cu clasari diferite.
De unde au iesit 400 puncte, nu pot sa imi imaginez...

Nu e vorba ca am iesit pe locul 2, dar sunt prea multe chestii care bat la ochi si "nu dau cu plus.."

Noroc la pesti

Sus

MesajScris: 29 Mar 2010, 23:36 
Neconectat

Pop Vasile scrie:
Felicitari Adrian ! ( pentru locul II)

Vreau sa remarc ceea ce toti putem vedea: diferenta minima de puncte ( cred) intre primii doi clasati si, diferenta mare intre primii doi si urmatorii.

Sper sa ne intalnim la concursuri ( si nu numai).

Multumesc domnule Pop.
Daca mergeam mai des la pescuit anul trecut, poate poate :)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 10 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]