Azi 16.03.2010, la aproape 3 luni de la trecerea in nou an, la mai putin de 45 de zile ramase pana la termenul limita de inscriere si PLATA la Campionatul Mondial din Polonia, conducerea muscarimii din Romania s-a decis sa arunce ultima varianta si oficiala a topului national .
Sigur, e floare la ureche sa strangi 1000 de euro intr-o luna.Traim in Suedia... desigur..
Va prezint mandria baltii :
Campion National 2009 – Mihailescu Fernando
Muscarul Anului 2009 – Mihailescu Fernando
Top 12 pentru 2009 Concurent Loc pct
Fernando Mihailescu 1 3800
Adrian Vlasiu 2 3700
Nagy Zoltan 3 1400
Zsolt Gal 3 1400
Mihai Lapuste 5 1300
Mihai Gheorghe 6 1200
Moga Luca 7 1100
Laurentiu Macauan 8 800
Paul Sas 8 800
Tudor Vreme 10 700
Horea Dragomirescu 10 700
Adrian Ignat 10 700
Cu aceasta ocazie il felicit pe Fernando Mihailescu pentru frumoasele reusite din 2009.Este un muscar foarte bun.
De asemenea il felicit pe Bogdan Vasilescu care a demonstrat inca odata ca nu exista termenul de impartialitate si evident, branza e pe bani.Desigur... in viata e important ca reusitele sa ramana intre prieteni
Imi pare rau pentru cei care s-au zbatut un an intreg cu speranta ca pot reusi si pot face mai mult sau poate chiar sa prinda un loc in echipa nationala.Imi pare rau sa va dezamagesc dar sunt doar 2 posibilitati sa ajungi acolo : 1 sa fi cu adevarat bun, si 2 sa ai pile la cine trebuie.Va las eu pe voi sa ghiciti care e distanta din orice punct al tarii pana la Bucuresti.
Ce vreau sa spun cu asta si cine vrea sa inteleaga bine, cine nu, nu ma intereseaza replicile.
Vorba unui prieten... in viata totul e "politica".
Eu nu am avut niciodata pilele si mai mult atunci cand au calcat gresit i-am taxat fara mila.De aceea voi avea mereu de suferit.
Singurul meu atuu a fost ca am reusit sa demonstrez ca sunt capabil sa fac fata presiunii in competitii si sa obtin niste rezultate onorabile.
Prin "shmenuirea" rezultatelor, a clasamentului, a regulamentului si a felului cum se iau decizii , practic se omoara orice speranta la obtinerea de rezultate bazate pe performanta.
Noul regulament zice : "Componenta delegatiilor nationale care vor participa la competitii internationale va fi stabilita de reprezentantii Comisiei de competitii, din randul concurentilor ce au punctat in competitiile din calendarul AGVPS si care pot suporta costurile deplasarii atunci cand acestea nu sunt acoperite de AGVPS.PRimii doi clasati intr-un campionat European si / sau Mondial in ultmii doi ani ()dar nu mai mult de 3 din numarul membrilor echipei) sunt eligibili in anul urmator cu conditia ocuparii unui loc onorabil (prima jumatate a clasamentului; un loc in echipa poate fi acordat unui muscar meritoriu care se apreciaza ca va realiza performante bune pe pista respectiva si va aduce servicii echipei;celelalte locuri se ocupa in baza Clasamentului Anual sau Top12.Va las pe voi sa interpretati textul dar eu va zic rezumatul : din 5 , maxim 2 vin din top12 (alesi pe spranceana) , doi vin din anul anterior din internationale (indirect top12 numiti pe spranceana) si unul vine cu pile direct pe considerente ca "va realiza performante bune" sau ca e prietenul nostru, ce mai conteaza.
Cum am zis-o cu ceva timp in urma, pentru mine a murit motivatia.
Care e motivatia sa participi la concursuri daca oricum "ies prietenii mei" ?
Ce va urma probabil :
O sa sune telefoanele, o sa fiu amenintat, o sa ma excluda, bla bla bla.
Cert este ca nu ma mai intereseaza.
Va urez succes voua si fire zbuciumate.Chiar daca voi mai participa sau nu la concursuri, pentru mine este o etapa incheiata, ce mi-am dorit cel mai mult in viata pana la varsta asta nu s-a materializat, din pricina faptului ca cei responsabili sa promoveze si sa duca pescuitul la musca la cele mai inalte niveluri, sunt prea ocupati cu alte treburi sau mai pe romaneste,.... n-au nici o treaba cu domeniul.