De ce FlyForum.ro ?Pentru ca se poate ! Pentru ca e necesar !
In ultimii doi-trei ani am asistat, de multe ori fara putinta, la un fenomen de manipulare si de prostire in masa generat de "amicul" nostru Vasies Lucian.
Din perspectiva de patron in devenire si proprietar dã forum, omul asta a ajuns un fel de laitmotiv in discutiile legate de pescuitul la musca.
Eu l-am poreclit simplu... Guru

FlyForum.ro s-a nascut din dorinta de a oferi micii comunitati de muscari din Romania ceva mai bun.
Ceva mai bun decat discutiile obosite ,glumele proaste, aplaudaci platiti, moderatori cretini si informatii cu tenta de pompa comerciala.
Pe Flytying.ro calitatea discutiilor scade de la zi la zi, discutiile au devenit din ce in ce mai plictisitoare, alimentate de spiritul de turma si admiratia pentru atotstiutorul GURU.
Participantii la competitii au incetat sa mai scrie, lumea a incetat sa mai intrebe si a ramas un loc unde amatorii de F5 si replici acide fac legea cuvantului.
Mai mult, cenzura este un factor permanent , drept pentru care orice discutie care are si doar tenta de miros neplacut la nasul Gurului duce automat catre banare si excluderea din comunitate.
Simtind poate ca prea multi vor sa il critice sau traficul siteului scade vertiginos, paranoic din fire, Guru a impus fiecarui membru de pe forum sa publice un numar minim de post-uri ,nerespectarea acestei indicatii ducand la excluderea de pe forum.
Tot ce mai lipsea era sa ne puna sa si platim....
Si atunci am zis ca e momentul pentru un nou inceput, un forum mai bun, un serviciu mai complet si un loc unde va puteti exprima cu adevarat.
Eu si colegii mei care stam in spatele acestui proiect va INVITAM si va PROVOCAM la un nou inceput.
Ce propune FlyForum.ro ?FlyForum.ro isi propune sa fie locul de intalnire al tututor celor interesati de fenomenul pescuitului la musca.
Prin denumirea generala aleasa,acest forum este dedicat tuturor aspectelor din sfera pescuitului la musca, de la arta legatului de muste artificiale , la competitii, tehnici si locuri de pescuit, rodbuilding, ecologie etc.
In momentul de fata prin prisma experientei personale acumulata atat in comertul cu articole de pescuit cat si in arta pescuitului la musca, pot spune cu certitudine ca orice subiect legat de sfera pescuitui la musca poate fi abordat intr-o maniera profesionala.
Cum altfel ?Altfel inseamna :
-Discutii mai degajate,NECENZURATE.
-Subiecte mai interesante
-Oameni angajati full time in spatele acestui serviciu si nu numai
-Raspunsuri mai bune si mai complete din partea unor oameni ar caror job zilnic este domeniul pescuitului la musca.
-Recomandari si pareri care nu implica interese comerciale ascunse.
-Un loc unde exprimarea este LIBERA.Asta inseamna ca fiecare se poate exprima cum doreste, in limbaj propriu.Daca limbajul folosit implica cuvinte obscene este de preferat moderarea lor dar nu implica excluderea membrilor din comunitate, la fel cum nici atacurile la persoana nu sunt motive de izolare.Fiecare isi asuma responsabilitatea asupra celor scrise.Daca vrei sa fii privit ca un dobitoc, n-ai decat sa pari unul.Noi iti dam liber, totusi incearca sa fii om inainte de toate.
Totusi :
Ca sa nu schimbam anotimpul prea brusc, "am imprumutat" niste haine de la "vecini".Am considerat ca odata le-am dat si noi haine,idei si ajutor si acum e momentul sa le inapoieze.
Bine ai venit in pe FlyForum.ro !