Fly Fishing Forum - Totul despre pescuitul la musca artificiala

FlyForum.ro - Forumul pescarilor la musca din Romania.Totul despre pescuitul la musca artificiala
Acum este 22 Mai 2012, 09:22

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 31 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: FlyForum.ro - Un nou inceput
MesajScris: 07 Feb 2010, 01:02 
De ce FlyForum.ro ?
Pentru ca se poate ! Pentru ca e necesar !

In ultimii doi-trei ani am asistat, de multe ori fara putinta, la un fenomen de manipulare si de prostire in masa generat de "amicul" nostru Vasies Lucian.
Din perspectiva de patron in devenire si proprietar dã forum, omul asta a ajuns un fel de laitmotiv in discutiile legate de pescuitul la musca.
Eu l-am poreclit simplu... Guru :)

FlyForum.ro s-a nascut din dorinta de a oferi micii comunitati de muscari din Romania ceva mai bun.
Ceva mai bun decat discutiile obosite ,glumele proaste, aplaudaci platiti, moderatori cretini si informatii cu tenta de pompa comerciala.

Pe Flytying.ro calitatea discutiilor scade de la zi la zi, discutiile au devenit din ce in ce mai plictisitoare, alimentate de spiritul de turma si admiratia pentru atotstiutorul GURU.
Participantii la competitii au incetat sa mai scrie, lumea a incetat sa mai intrebe si a ramas un loc unde amatorii de F5 si replici acide fac legea cuvantului.

Mai mult, cenzura este un factor permanent , drept pentru care orice discutie care are si doar tenta de miros neplacut la nasul Gurului duce automat catre banare si excluderea din comunitate.
Simtind poate ca prea multi vor sa il critice sau traficul siteului scade vertiginos, paranoic din fire, Guru a impus fiecarui membru de pe forum sa publice un numar minim de post-uri ,nerespectarea acestei indicatii ducand la excluderea de pe forum.
Tot ce mai lipsea era sa ne puna sa si platim....

Si atunci am zis ca e momentul pentru un nou inceput, un forum mai bun, un serviciu mai complet si un loc unde va puteti exprima cu adevarat.
Eu si colegii mei care stam in spatele acestui proiect va INVITAM si va PROVOCAM la un nou inceput.

Ce propune FlyForum.ro ?

FlyForum.ro isi propune sa fie locul de intalnire al tututor celor interesati de fenomenul pescuitului la musca.
Prin denumirea generala aleasa,acest forum este dedicat tuturor aspectelor din sfera pescuitului la musca, de la arta legatului de muste artificiale , la competitii, tehnici si locuri de pescuit, rodbuilding, ecologie etc.

In momentul de fata prin prisma experientei personale acumulata atat in comertul cu articole de pescuit cat si in arta pescuitului la musca, pot spune cu certitudine ca orice subiect legat de sfera pescuitui la musca poate fi abordat intr-o maniera profesionala.

Cum altfel ?

Altfel inseamna :

-Discutii mai degajate,NECENZURATE.
-Subiecte mai interesante
-Oameni angajati full time in spatele acestui serviciu si nu numai
-Raspunsuri mai bune si mai complete din partea unor oameni ar caror job zilnic este domeniul pescuitului la musca.
-Recomandari si pareri care nu implica interese comerciale ascunse.
-Un loc unde exprimarea este LIBERA.Asta inseamna ca fiecare se poate exprima cum doreste, in limbaj propriu.Daca limbajul folosit implica cuvinte obscene este de preferat moderarea lor dar nu implica excluderea membrilor din comunitate, la fel cum nici atacurile la persoana nu sunt motive de izolare.Fiecare isi asuma responsabilitatea asupra celor scrise.Daca vrei sa fii privit ca un dobitoc, n-ai decat sa pari unul.Noi iti dam liber, totusi incearca sa fii om inainte de toate.

Totusi :

Ca sa nu schimbam anotimpul prea brusc, "am imprumutat" niste haine de la "vecini".Am considerat ca odata le-am dat si noi haine,idei si ajutor si acum e momentul sa le inapoieze.

Bine ai venit in pe FlyForum.ro !

Sus

Subiectul mesajului: Re: FlyForum.ro - Un nou inceput
MesajScris: 12 Feb 2010, 09:30 
Neconectat

bine te-am gasit si sa speram ca vei aduce ce nou si bun in pescuitul la musca

Sus

MesajScris: 12 Feb 2010, 10:44 
Neconectat

Greetings from Finland! Job well done, Shoco! ;)

Sus

MesajScris: 12 Feb 2010, 14:07 
Neconectat

greetings from romania :))

Sus

MesajScris: 12 Feb 2010, 17:10 
Neconectat

Salutare tuturor !

Ma astept la participare din partea tuturor.
Nu asteptati dupa raspunsurile mele.Eu nu sunt aici nici pe post de Guru nici pe post de maestru de ceremonii.
Este un loc unde VOI faceti legea .Rog putina decenta, atat.
Nu vreau sa ajunga o troacã ca si celalalt forum.
Daca au ajuns inclusiv sa faca sugestii pentru banare intre ei, e tragic.

Hi Harri, welcome to the new flyfishing forum !
I guess you use Google Translate and if you can manage to read everything , it's perfect.
If not, you can just write in english and I guess most of us can understand and reply.

We're going to talk alot about competition stuff and all the aspects involving fly fishing.
Looking forward hearing from you !

Sus

MesajScris: 12 Feb 2010, 17:26 
Neconectat

site nou, pescari noi :mrgreen: nu prea stiu ce caut eu aici printre muscari :? :shock: :? ca la mine s-a pus praful de o palma pe sculele de fly :( . Este adevarat ca am mai pacalit cativa pastravi la lingura dar nimic demn de povestit ;) :twisted: . Ce sa va urez in afara de: "fire scuturate".... daca eram rautacios va uram "fire zbiciuite" dar in cazul asta ramaneati fara prea multe muste :lol: :twisted: :mrgreen:

tinem aproape....

Sus

MesajScris: 12 Feb 2010, 18:15 
Neconectat

Shoco scrie:
I guess you use Google Translate and if you can manage to read everything , it's perfect.
If not, you can just write in english and I guess most of us can understand and reply.

We're going to talk alot about competition stuff and all the aspects involving fly fishing.
Looking forward hearing from you !

Yes, I do need to use translator if I want to read this forum. Some how I dont understand your language :lol:

And I guess it's competition stuff which is most interesting for me so hopefully conversation on that area will be active.

Sus

MesajScris: 12 Feb 2010, 18:26 
Neconectat

It's not odd that foreigners listen to other forums.
I for example, am watching the english,french,czech,polish,spanish and finish competition forums.
And I don't understand all of those languages, but thanks to Google we can manage to get along.
So hopefully you can find usefull stuff here.

Sus

MesajScris: 12 Feb 2010, 22:03 
Neconectat

HaRRi scrie:
Greetings from Finland!

greetings from Romania!
english it's ok, i'm using it all day!

Sus

MesajScris: 13 Feb 2010, 00:02 
Neconectat

:)

Sus

MesajScris: 13 Feb 2010, 15:36 
Neconectat

Citeam zilele astea porcariile care se discuta pe flytying .ro si in acelasi timp pe rapitori . info , forumul administrat de Gerula.

Ce concluzii am tras :

In primul rand vestea lansarii flyforum.ro a fost primita de aplaudacii Gurului ca un mix intre "gay" si "frustrari".
Motivul pentru care in timp acel forum a ajuns o budã este exact pentru ca geniul de Guru a permis unor agitatori sa isi faca de cap in toate discutiile.
Dupa numai un an de zile, nu mai gasesti nici un subiect care sa aiba de a face cu pescuitul la musca.

Pentru mine este un caz incheiat, stiu incotro se va duce.Va dau ca exemplu pescarul.com care pe vremuri era site-ul si forumul nr.1 din RO.

Sa ii dai acum pe toti afara si sa banezi si sa revii la discutii civilizate e cam .. imposibil.

Rapitori .info :
Domnul Gerula, pe care nu il cunosc personal, din prisma unor conflicte (la fel mie) cu proprietarii de magazine online, admini imperativi si refuzul de a se supune unor cretinisme, si-a facut un forum nou, nu foarte populat dar in care citesti niste chestii adevarate si bine punctate.

Chiar daca sunt la randul meu comerciant de articole de pescuit si nu neg acest fapt, am o problema cu cei care se dau Dumnezei peste altii.
Am o problema cu cei care nu sunt profesionisti in ceea ce fac, in schimb se dau mari cunoscatori.
Am o problema cu patronii care inteleg comertul online prin vizorul exclusivitatii si ca pe o taraba in piata.
Am o problema cu cenzura si cu "a ti se impune".

Si mai am o problema mare cu oamenii prosti si lipsa de cultura.

Cand le pui toate intr-o oala si iese un forum, eu sunt primul care se retrage de acolo, chiar si cu un sut in fund.Nu e nici o problema, accept soarta si imi place sa cred ca fac parte dintr-o alta categorie.

Am facut si o scurta analiza a celor care se agita inutil pe aceste forumuri.
Am ajuns sa fiu comparat si asociat cu Gerula, prin prisma ideilor si a initiativei.

Eu va spun atat : ganditi marunt si oricum nu contati ;)

Sus

MesajScris: 14 Feb 2010, 18:21 
Neconectat

Salut, Tuturor! sper ca forumul acesta sa-si atinga obiectivele.

Sus

MesajScris: 14 Feb 2010, 20:19 
Neconectat

Shoco , intr-un fel iti dau dreptate dar in alt fel nu . Sunt inscris pe un forum de acvaristica , acolo toata lumea trebuie sa se prezinte , de ce , ce face , ce asteapta de la forum . NU SE FACE OBSERVATIE MODERATORULUI SAU ADMINISTRATORULUI PE FORUM . Am fost atentionat dintr-una cand am raspuns ceva ( tocmai ceva despre cenzura unor discutii ) de 2 administratori si urma sa fiu banat . Este hotararea administratorului si NU SE COMENTEAZA nimica . Te supui regulamentului forumului si daca nu-ti convine nu iei parte la discutii . Departe de mine sa iau apararea cuiva , dar place , nu place , asta este :roll:

Sus

MesajScris: 14 Feb 2010, 20:46 
Neconectat

@ Genu, nu are nici o legatura castronul lui Vasies cu un forum civilizat.
In primul rand pentru ca omul ala nu are decenta, cum sa impuna el asa ceva ?

Deci, cenzura este o porcarie.Si am explicat cum va fi aici.
Vrei sa injuri, vrei sa pari dobitoc si sa te dai in spectacol ? Daca crezi ca iti prinde bine acesta imagine n-ai decat.Atata timp cat ramai la subiect poti sa spui ce vrea sufletul tau.Cand ne-am saturat de tine, iti spunem in cor ca esti cretin si ai zburat.
Dar nu asa ca, nu imi place fata ta, ma deranjeaza businessul tau,sunt invidios , ai injurat, atac la persoana, etc.etc etc.Astea sunt cretinisme.

Sunt sigur ca intr-o comunitate de oameni decenti si discutii la subiect nu intervine bascalia ieftina.Si atunci de ce sa imi pun problema din start cum sa va zbor ?
Sunt aproape convins ca in afara de cei cu 'rea intentie' nu voi folosi niciodata functia asta.

Uite Softpedia.com, probabil cel mai mare forum din RO.Acolo poti sa spui ce vrei sigur , cu decenta, dar la subiect.
Nu te zboara nimeni daca bagi o injuratura la adresa unui soft, a unui produs, a unei firme ,etc.
Sunt pareri.Si nu poti face tu educatie omului.Daca omul atata a invatat , atata face.
In schimb cand deranjeaza la ochi, ii facem cu mana.

Uite-te pe flytying ce zacusca e.Mai poti extrage ceva util de acolo ? Mai poti initia un subiect fara sa apara 2-3 si sa faca vraiste tot ?
Deci... bine ai venit pe FlyForum.ro , forumul de pescuit la musca... fara zaharel :)

Sus

MesajScris: 14 Feb 2010, 21:32 
Neconectat

Multa bafta si felicitari pt forum.....sa facem din el un forum din care putem sa invatam cate ceva.... ;)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 31 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]